dijous, 17 de setembre del 2009

Comentaris d'alumnes de 2n C

Aqui heu de fer un comentari (sense tonteries) cada un dels alumnes de 2n C, per guanyar un punt.

8 comentaris:

  1. La ingeniería es el conjunto de conocimientos y técnicas científicas aplicadas, que se dedica a la resolución u optimización de los problemas que afectan directamente a la humanidad.

    ResponElimina
  2. es el conjunto de conocimientos que permiten construir objetos y máquinas para adaptar el medio y satisfacer nuestras necesidades.

    ResponElimina
  3. La tecnologia és el conjunt de coneixements que permeten fabricar objectes i modificar el medi ambient per satisfer les necessitats humanes. Això implica el desenvolupament i l'ampliació d'eines,màquines, materials, tècniques, sistemes i processos.La tecnologia engloba les diverses tècniques per produir els béns demanats per la societat.
    La tecnologia té una metodologia pròpia, el mètode de projectes.A més, l'activitat tecnològica requereix un enfocament integrat dels distints elements que intervenen: el coneixement científic, l'aplicació tècnica, etc.

    ResponElimina
  4. La técnicas son el conjunto de conosimiento,habilidades y complementos que utilizan las personas para transformar un elemento o cituación natural en un objeto o sistema artificial o para mejorar el sistema natural

    ResponElimina
  5. La tecnología es, en la meva opinió,ùna asignatura complicada. Pot ser perquè mai l'havía fet avans, però la veritat es què es bastant entretenida.
    A mi m'agada sobretot els dies de informatica, perquè ens podem comunicar entre nosaltres d'una manera diferent.

    Julia Garcia

    ResponElimina
  6. Jo rec que l'assignatura de tecnologia no és igual que les altres, perquè cada dia tenim a un lloc diferent: a l'aula , al taller i a loa sala d'informàtica, i això no ho feim amb ninguna de les altres classes que tenim.
    Jo ersonalment crec que la tecnologia és útil a la vida quotidiana, perquè t'ajuda a solucionar através de la fabricació o modificar algun objecte per millorar la teva vida dia a dia.

    ResponElimina
  7. La técnicas son el conjunto de conocimiento,habilidades y complementos que utilizan las personas para transformar un elemento o situación natural en un objeto o sistema artificial o para mejorar el sistema natural

    ResponElimina
  8. La tecnoloía es un conjunto de conocimientos básicos que nos permite construir objetos con los que mejorar nuestreas necesidades tanto como beneficiar nuestro entorno.
    La tecnología ha significado un gran progreso social y económico y puede usrse para contribuir a proteger el medio ambiente entre otras muchas utilidades.



    Julia Garcia 2ºn C

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.